ΕΛΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Από τριών ετών είναι στον χώρο του μπαλέτου, λόγω του ότι η μητέρα της Ζωζώ Μαρουλιανού-Ζωγράφου είχε δύο Σχολές Μπαλέτου. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού “Ραλλού Μάνου’’.Είναι κάτοχος διπλώματος “GeneKelly’’ σε λατινοαμερικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς και το 1996 πήρε το 1ο βραβείο στο πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού, καθώς και στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Χορού.Έχει εκπαιδευτεί με δασκάλους όπως οι: Λεωνίδας Ντε Πιάν, James de Silva, Ελένη Χορς, Anton Stoinof, Ivan Montafefsky, Αλίκη Καζούρη, Κωνσταντίνος Μίχος κ.α.

Συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Σεμινάριο Κλασικού Μπαλέτου στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού στην Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία, καθώς και σεμινάρια με θέμα “o Δημιουργικός χορός σε παιδιά” και “το Θεατρικό παιχνίδι’’ με τον κ. Λάκη Κουρετζή. Ήταν μέλος του Ελληνικού Χοροδράματος της Ραλλούς Μάνου και συμμετείχε σε παραστάσεις και περιοδείες.Ήταν υπεύθυνη στα τμήματα Κλασικού και Μοντέρνου Χορού στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη καθώς και στην Σχολή Χατζήβεη. Επίσης έχει συνεργαστεί με Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία και με το Γυμναστήριο Hercules.

ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΟΥΤΑ

Φοίτησε με υποτροφία στην Ανώτερη επαγγελματική Σχολή χορού Νίκης Κονταξάκη-Μπακάλη και ήταν μέλος της ομάδας της με σολιστικούς και πρωταγωνιστικούς ρόλους. Σε ηλικία 13 ετών, κατόπιν οντισιόν, προκρίθηκε στο 3ο έτος της Σχολής John Cranko στη Στουτγάρδη. Το 1993 έλαβε μέρος στο διεθνή διαγωνισμό χορού των Bolshoi στη Μόσχα όπου και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο με κριτές την Ulonova, Vassilier κα. Το 1996 έλαβε μέρος στον 17ο Διεθνή Διαγωνισμό μπαλέτου στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Το 1999 έγινε μόνιμο μέλος του μπαλέτου της Ε.Λ.Σ, το 2003 αναβαθμίστηκε σε κορυφαία χορεύτρια και το 2004 σε Α΄χορεύτρια του μπαλέτου τησ Ε.Λ.Σ. έχει χορέψει στην Αυστραλία, στην Αίγυπτο και στην Τουρκία. Διδάσκει κλασικό μπαλέτο και ρεπερτόριο στην επαγγελματική Σχολή της Ε.Λ.Σ και στην Ανώτερη επαγγελματική Σχολή της Ρολλού Μάνου.Το 2017 συμμετείχε ως μέλος κριτικής επιτροπής στο 2nd Ηellas Youth Ballet Competition.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΡΗ

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού “Ραλλού Μάνου’’. Έχει εκπαιδευτεί στο Σύστημα Κλασικού Μπαλέτου Vaganova και Royal Academy of Dance (R.A.D.). Είναι πιστοποιημένη instructor Pilates mat και Zumba.Παράλληλα απεφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλασικού ρεπερτορίου, Σύγχρονου Χορού, Flamenco, HipHop, Funky, Dance Aerobic.Το 2005 συμμετείχε στην παράσταση της ομάδας Royal Youth Ballet.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ ή  BBOY ICLER

Ξεκκίνησε το χορό και τις πολεμικές τέχνες απο 10 χρονών. Επηρεασμένος από τα διάφορα ακροβατικά του Kung Fu κατέληξε στο Breaking-Breakdance από το 2003 μέχρι τώρα. Το 2005 συμμετείχε σε ένα ευρωπαικό διαγωνισμό στην Βουλγαρία το BREAKDOWN όπου πέρασε στους TOP8. Απο το 2007 διδάσκει  breaking και κάνει σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Από το 2012 ως τώρα έχει χορέψει σε πολλές breakdance και hip hop street dance ομάδες. Ανήκει τώρα στην ομάδα WAVEOMATICS η οποία πήρε το βαλκανικό πρωτάθλημα breakdance το Battle of the Year και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο στην Γερμανία. Είναι επίσης κριτής σε πολλούς διαγωνισμούς.
 

ΝΕΛΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Είναι κάτοχος διπλωμάτων Πιάνου, Δεξιοτεχνίας Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας.Επίσης είναι απόφοιτος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Κοινωνιολογίας.Συνοδεύει στο πιάνο  τα τμήματα Μπαλέτου της Σχολής.

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!