ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ: Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-5 ετών. Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον κόσμο της μουσικής με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Μέσα από το παιχνίδι και τον χορό τα παιδιά πειραματίζονται και δημιουργούν μουσικές και κινητικές συνθέσεις. Χαίρονται την συνεργασία, την ομαδικότητα, αποκτώντας αυτογνωσία και αναπτύσσοντας την φαντασία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.                    

 

 

ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΠΑΛΕΤΟ: Στην Σχολή μας διδάσκεται το Ρώσικο σύστημα σε ερασιτεχνικά και προεπαγγελματικά τμήματα, όπου οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης. Επίσης λειτουργούν και τμήματα ενηλίκων.

 

 

ΣΥΓΧΡΟΝΟ: Διδάσκονται τεχνική Limon και Release, με σκοπό την πολύπλευρη γνώση των μαθητών. Ο Σύγχρονος Χορός βασίζεται στην ελευθερία των κινήσεων και στις φυσιολογικές στάσεις του σώματος και στηρίζεται στις βασικές γνώσεις του Κλασικού Μπαλέτου.

 

 

BARREATERRE: Η μέθοδος “Βarre a Τerre”, δημιουργήθηκε για την αποκατάσταση των τραυματισμών κλασσικών χορευτών, για την ενδυνάμωση του σώματος τους και τη βελτίωση της τεχνικής τους. Πλέον, λειτουργεί ως αυτόνομο πρόγραμμα εκγύμνασης, μεταφέροντας τις ασκήσεις του μπαλέτου στο πάτωμα. Στόχος είναι η υιοθέτηση μίας σωστής στάσης σώματος, απαραίτητη για την καθημερινότητα μας και η μυϊκή ενδυνάμωση, σε συνδυασμό με την επιμήκυνση και την ευλυγισία των μυών.

 

 

 
HIPHOP: Το HipHop χρησιμοποιεί το σώμα με μία άλλη τεχνική σε πιο FreeStyle, που κάνει τα παιδιά να θέλουν να χορεύουν ολοένα και περισσότερο. Η μουσική γίνεται πιο εκφραστική και με περισσότερη ένταση. Το HipHop απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια.

 

 
PILATES: Το Pilates είναι μία υγιείς και ασφαλής μέθοδος που συνδυάζει σώμα και νού. Συνδυάζει ασκήσεις διάτασης και ενδυνάμωσης, βελτιώνοντας την στάση του σώματος. Στο μάθημα περιλαμβάνονται και ασκήσεις με μπάλες, με λάστιχα και άλλα όργανα. 
 

 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΑΜΗΛΙΩΝ ΧΟΡΩΝ: Ταχύρυθμη εκμάθηση χορών (Ευρωπαϊκών και Latin χορών) και δημιουργία χορογραφίας.

 

 2

DANCE FITNESS: Τo πρόγραμμα αυτό είναι συνδυασμός αερόβιας άσκησης και ενδυνάμωσης . Συναρπαστική και αποτελεσματική μέθοδος για να κάψετε θερμίδες μέσω του χορού και της γυμναστικής. Γυμναστείτε χορεύοντας.

 
 
 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!