4


 

ΕΛΕΝΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Από τριών ετών είναι στον χώρο του μπαλέτου, λόγω του ότι η μητέρα της Ζωζώ Μαρουλιανού-Ζωγράφου είχε δύο Σχολές Μπαλέτου. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού “Ραλλού Μάνου’’.Είναι κάτοχος διπλώματος “GeneKelly’’ σε λατινοαμερικάνικους και ευρωπαϊκούς χορούς και το 1996 πήρε το 1ο βραβείο στο πρωτάθλημα Αθλητικού Χορού, καθώς και στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Χορού.Έχει εκπαιδευτεί με δασκάλους όπως οι: Λεωνίδας Ντε Πιάν, James de Silva, Ελένη Χορς, Anton Stoinof, Ivan Montafefsky, Αλίκη Καζούρη, Κωνσταντίνος Μίχος κ.α.

Συμμετείχε στο 16ο Διεθνές Σεμινάριο Κλασικού Μπαλέτου στην Βάρνα της Βουλγαρίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλασικού Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού στην Ελλάδα, Αγγλία και Γαλλία, καθώς και σεμινάρια με θέμα “o Δημιουργικός χορός σε παιδιά” και “το Θεατρικό παιχνίδι’’ με τον κ. Λάκη Κουρετζή. Ήταν μέλος του Ελληνικού Χοροδράματος της Ραλλούς Μάνου και συμμετείχε σε παραστάσεις και περιοδείες.Ήταν υπεύθυνη στα τμήματα Κλασικού και Μοντέρνου Χορού στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη καθώς και στην Σχολή Χατζήβεη. Επίσης έχει συνεργαστεί με Παιδικούς Σταθμούς και Νηπιαγωγεία και με το Γυμναστήριο Hercules.

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΡΗ

Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Κλασικού και Σύγχρονου Χορού “Ραλλού Μάνου’’. Έχει εκπαιδευτεί στο Σύστημα Κλασικού Μπαλέτου Vaganova και Royal Academy of Dance (R.A.D.). Είναι πιστοποιημένη instructor Pilates mat και Zumba.Παράλληλα απεφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και είναι κάτοχος διπλώματος Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Κλασικού ρεπερτορίου, Σύγχρονου Χορού, Flamenco, HipHop, Funky, Dance Aerobic.Το 2005 συμμετείχε στην παράσταση της ομάδας Royal Youth Ballet.

ΛΙΛΙΑ ΕΡΜΗ 

Ειναι απόφοιτος της ανώτερης επαγγελματικής σχολής χορού "Δέσποινας Γρηγοριάδου".Εχει ειδικευτεί στο αγγλικό και στο ρωσικό σύστημα.Διδασκει κλασσικό και σύγχρονο χορό .Επίσης είναι απόφοιτος   του τμηματος "θεατρικών σπουδών" στο Πανεπιστήμιο Πατρών.Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλασσικου και σύγχρονου χορού και πιλάτες .Εχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις  ως ηθοποιός καθώς και ως χορογράφος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΗΣ ή  BBOY ICLER

Ξεκκίνησε το χορό και τις πολεμικές τέχνες απο 10 χρονών. Επηρεασμένος από τα διάφορα ακροβατικά του Kung Fu κατέληξε στο Breaking-Breakdance από το 2003 μέχρι τώρα. Το 2005 συμμετείχε σε ένα ευρωπαικό διαγωνισμό στην Βουλγαρία το BREAKDOWN όπου πέρασε στους TOP8. Απο το 2007 διδάσκει  breaking και κάνει σεμινάρια σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Από το 2012 ως τώρα έχει χορέψει σε πολλές breakdance και hip hop street dance ομάδες. Ανήκει τώρα στην ομάδα WAVEOMATICS η οποία πήρε το βαλκανικό πρωτάθλημα breakdance το Battle of the Year και εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο στην Γερμανία. Είναι επίσης κριτής σε πολλούς διαγωνισμούς.
 

ΚΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολήθηκε με το χορό από πολύ μικρή ηλικία.Στο μαγικό αυτό ταξίδι της γνώσης, διδάχθηκε από πολύ σημαντικούς δασκάλους στις σχολές :Μάγια Σοφού, Τιμου Παππά, Ραλλού Μάνου, ώσπου να καταλήξει και να αφοσιωθεί στο Αγγλικό σύστημα ISTD.Είναι κάτοχος F. ISTD Modern theatre και L. ISTD Imperial Ballet και Tutor σε Approved Dance Centers.Τα τελευταία είκοσι χρόνια διδάσκει μοντέρνο, μπαλέτο, jazz και σύγχρονο χορό για όλες τις ηλικίες και επίπεδα,σε σχολές εντός και εκτός Αθηνών.Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ως χορεύτρια έχει λάβει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές και κινηματογραφικες παραγωγές, video-clips και συναυλίες.Ήταν μέλος και χορογράφος σε διάφορες και διαφορετικού ύφους ομάδες χορού, όπου και εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος σε μια εξ αυτών. 

 ΝΕΛΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Είναι κάτοχος διπλωμάτων Πιάνου, Δεξιοτεχνίας Πιάνου, Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας.Επίσης είναι απόφοιτος από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, τμήμα Κοινωνιολογίας.Συνοδεύει στο πιάνο  τα τμήματα Μπαλέτου της Σχολής.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΟΥΤΣΑΡΑ

Γεννήθηκε στην Αθήνα κατοικεί στην Κηφισιά.Πτυχιούχους Διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου με  "Άριστα παμψηφει".Καθηγητρια πιάνου  Γεννήθηκε στην Αθήνα κατοικεί στην Κηφισιά.Πτυχιούχους Διπλωματούχος του Εθνικού Ωδείου με  "Άριστα παμψηφει".Καθηγητρια πιάνου   του Εθνικού Ωδείου Κηφισιάς 1993 - 2017.Συνεργασία με άλλα ωδεια και συνοδεία πιάνου από το 1987 σε αναγνωρισμένες σχολές χορού.Συνοδευει στο πιάνο τα τμήματα Μπαλετου της Σχολής .